Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

«Έργα και Ημέρες» λαθρομεταναστών! Πρέπει να το δείτε!!! (8 Βίντεο)









Καλό θα είναι να μαθαίνουμε καθώς κανένα ΜΜΕ δεν μας πληροφορεί τι γίνεται στη Ευρώπη με τους προσφυγές εν όψει και όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα FT ότι η Ευρώπη ετοιμάζεται να μετατρέψει την Ελλάδα σε «αποθήκη» προσφύγων, ουσιαστικά ρίχνοντας «τείχη» και εγκλωβίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην χώρα μας.



Ποιος θα μας προστατέψει από αυτή την ανθρώπινη «θύελλα» ???




Είναι πραγματικά εντυπωσιακές και συγκλονιστικές οι καταγγελίες μιας ανώνυμης Γερμανίδας που εργάζεται καθημερινά στις κατασκηνώσεις λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, το 90% από τους λαθρομετανάστες είναι ψεύτες και απειλούν να… κόψουν τα κεφάλια αυτών που τους φιλοξενούν! Ομολογία από μια εθελοντρια εργάτρια μέσα στις κατασκηνώσεις λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα ανάφερε σεξουαλικές παρενοχλήσεις, απειλές θανάτου, πλαστογραφημένα χαρτιά, λεκτική κακοποίηση, σωματική επίθεση.

Η ιστορία της βγήκε στον αέρα στο γερμανικό κανάλι N24. Στην αρχή, όπως ισχυρίζεται η ίδια, ήταν πολύ θετική και πρόθυμη να ασχοληθεί με αυτήν την δουλειά. Όσο όμως προχωρούσε ο καιρός και συνέχισε να δουλεύει με τους Μουσουλμάνους, άρχισε να μισεί τη δουλειά της και σκέφτεται να την παρατήσει εξ’ αιτίας της αχαριστίας των μεταναστών αλλά και από λόγους προσωπικής ασφάλειας.

Η ίδια διαπίστωσε ότι ενώ υπήρχαν κάποιοι μετανάστες οι οποίοι ήταν φιλικοί και πρόθυμοι να συνεργαστούν και να ενσωματωθούν, το 90% είναι αρνητικοί και φανατικοί στο Ισλάμ που θέλουν να το επιβάλλουν στην χώρα που κατέφυγαν. Όπως λέει και η ίδια στο κανάλι N24: «Καταρχήν πολλοί από αυτούς είναι υπερβολικά απαιτητικοί. Ήρθαν σε εμένα και απαίτησαν αμέσως να τους διαθέσω ένα άνετο διαμέρισμα, φανταχτερό αμάξι και μια πολύ καλή δουλειά. Όταν τους είπα ότι αυτό δεν είναι δυνατό, άρχιζαν να φωνάζουν και να γίνονται πολύ επιθετικοί.»

«Ένας Αφγανός απείλησε να αυτοκτονήσει αμέσως, (αν δεν τον βοηθούσα σε αυτές τις απαιτήσεις). Ένας Άραβας φώναζε σε έναν συνάδερφό μου, «Θα σας αποκεφαλίσουμε»… Εξ’ αιτίας αυτών και πολλών άλλων οι αστυνομικοί βρίσκονται μαζί μας αρκετές φορές την εβδομάδα. Έρχονταν σε εμένα πολλοί από τους μετανάστες και έλεγαν ιστορίες που δεν ταίριαζαν με τα χαρτιά τους. Το άσχημο είναι πως δεν μπορώ πλέον να παίρνω το τρένο της γραμμής για να πάω ή να γυρίσω από τη δουλειά, διότι μια συνάδελφός μου την ακολούθησαν ορισμένοι από αυτούς στο μετρό και την παρενόχλησαν μέσα στο τρένο. Θα ήθελα να γλυτώσω από αυτό και γι’ αυτό χρησιμοποιώ το αμάξι μου».

Άλλη μια απελπισμένη κοπέλα η όποια ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο διηγείται τις καθημερινές τις δραστηριότητες που γίνονται κατά από τον φόβο των λαθρομεταναστών. Ούτε στο Σουπερμάρκετ πλέον δεν μπορούν να πηγαίνουν.
Παντού υπάρχει κίνδυνος. Το βίντεο τελειώνει με την χαρακτηριστική φράση απόγνωσης. «Κύρια Angela Μerkel ευχαριστώ που σκοτώσατε την Ευρώπη».





Πρόσφατα στην Γερμανία δολοφονήθηκε μια νεαρή 20χρονη κοπέλα από έναν άντρα με ιστορικό πρόσφυγα. Ο 28 χρόνος Ιρακινός δολοφόνος γνωστός κακοποιός, είχε συνελλήφθη και στο παρελθόν από την αστυνομία για διάφορα κακουργήματα.



Για το γεγονός αυτό μια μάρτυς, η Berliner Zeitung, ανέφέρε ότι εκείνο το βραδύ στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Ernst-Reuter-Platz στο Βερολίνο της Γερμανίας, ένας άντρας έσπρωξε στις ράγες μια 20χρονη κοπέλα. Όπως αναφέρε η Berliner- Zeitung, o δράστης δεν ήξερε την κοπέλα ούτε είναι γνωστή η αίτια για την απάνθρωπη πράξη του. Ευτυχώς εκείνη την ώρα βρισκόντουσαν πολλοί μάρτυρες στον τόπο του εγκλήματος και έτσι βοήθησαν να συληφθεί αμέσως ο Ιρακινός. Το περίεργο είναι ότι ήταν μπλεγμένος και σε άλλες 5 περιπτώσεις για κακουργήματα, άλλα η αστυνομία δεν μπόρεσε ακόμα να εξακριβώσει τις πραγματικές αιτίες.



Τι έχουν να δουν ακόμα !..



Η Γερμανία είναι πλέον επίσημα μια εμπόλεμη ζώνη στο κέντρο της Ευρώπης. Σε αυτό το βίντεο πριν λίγους μήνες , ένας μαζικός όχλος μουσουλμάνων μεταναστών περικύκλωσαν ένα αμάξι. Τραβούν έξω τη Γερμανίδα μητέρα και το παιδί της και αρχίζουν να τους χτυπούν.





Ο Ολλανδός σκηνοθέτης Maaike Engels, πήγε στο Calais της Γαλλίας απέναντι από την Αγγλία για να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τους λαθρομετανάστες με τίτλο, «Καλωσορίστε στην ζούγκλα». Ξαφνικά και ενώ γύριζε σκηνές κάποιοι λαθρομετανάστες επιτεθήκαν στον φωτορεπόρτερ Teun Voeten με σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι. Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε.

Η Ουγγαρία είναι από τα κράτη που πολέμησε πολύ εναντία της πολιτικής ελεύθερης εισόδου στην Ευρώπη των λαθρομεταναστών. Ο πρωθυπουργούς της Viktor Orbán, είναι το μοναδικό παράδειγμα Ευρωπαίου ηγέτη που πολέμησε αυτή την καταστροφική πολιτική της Ευρώπης.



Στο Kiskunhalas σε ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Ουγγαρίας ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στους κρατούμενους μετανάστες με αποτέλεσα να χαθεί ο έλεγχος και να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς. Από τα επεισόδια είχαμε 2 βαριά τραυματισμένους αστυνομικούς.




Ο Arminas Pileckas ζούσε στην Σουηδία με τους γονείς του. Ήταν ένα πολύ καλό ήσυχο και ευγενικό παιδί άριστος στα μαθήματα. Πριν λίγες μέρες λαθρομετανάστες τον μαχαίρωσαν και τον σκότωσαν στην προσπάθεια του να βοηθήσει μια κοπέλα από βιασμό. Το λυπητερό στην ιστορία είναι ότι τα ΜΜΕ τρέξανε άμεσως να καλύψουν το γεγονός διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα σε βάρος του παιδιού. Πήγαν και πήραν συνέντευξη από τον πάτερα του δολοφόνου ο οποίος παρουσίασε τα γεγονότα όπως ήθελε αυτός. Ακόμα πιο θλιβερό, το σχολείο στο όποιο πήγαινε ο Arminas Pileckas δεν πήρε καμία θέση για το γεγονός ούτε συμπαραστάθηκε τους γονεις του. Αυτή είναι η Ευρώπη του σήμερα που κατατρώει τους ίδιους τους πολίτες της στο όνομα ενός καταστροφικού πολυπολιτισμού.

Στην παρακάτω σκηνή ένας θυμωμένος μουσουλμάνος ουρλιάζει σε ένα κύριο 73 χρονών μέσα στο λεωφόρο στην Σουηδία. Γυρίζοντας από μια δημόσια υπηρεσία, όπου φαίνετε τον ζήτησαν πολλά χαρτιά, παραπονιέται στον ηλικιωμένο άντρα για την γραφειοκρατία της Σουηδίας. Ακόμα και στο νοσοκομείο, όπως φώναζε, χρειάζονται χαρτιά. Τότε ο ηλικιωμένος κύριος τον ρώτησε, γιατί ήρθες στην Σουηδία?

Εκείνος φανερά εξοργισμένος ξεσπά φωνάζοντας ότι, «εσείς φταίτε που φύγαμε από τις χώρες μας γιατί σκοτώνετε καθημερινά τα παιδιά μας. Οφθαλμών αντί οφθαλμού και οδόντα ενάντια οδόντος. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε. Ρώτα και τους Αφρικάνους αν έχουν κάτι να φάνε ενώ εσείς τρώτε κεφτεδάκια με πατάτες. Θέλω εκδίκηση, εκδίκηση, Ακόμα και τα Βαλκάνια σας μισούν. Όλοι οι στρατιώτες μας είναι έξω. Οι Taliban και οι Μuhajedin έχουν επιστρέψει. Allahu aqbar. Κανένας μεγάλος θεός ούτε κανένα big bang. Λένε ότι το big bang μας δημιούργησε. Ισχυρίζεστε ότι προσερχόμαστε από πιθήκους. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΠΟΤΕ !!!!! Εγώ έχω χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου εδώ. Αν τολμήσετε και με διώξετε τότε ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΡΩΤΑ10 άτομα και μετά θα φύγω. Ναι όλα αυτά γιατί εσείς πήρατε τις δίκες μας ζωές και έχετε αφαιρέσει και την ζωή όλων τον Αφρικανών. Το καταλάβατε τώρα τι θα γίνει?»


Στο Calais της Γαλλίας παραπονούνται ότι οι λαθρομετανάστες δεν σέβονται τίποτα και πετάνε τα φαγητά που τους προσφέρουν. Καθημερινά 10 εθελοντές ετοιμάζουν φαγητά για 800 λαθρομετανάστες. Αυτά περιλαμβάνουν 50 κιλά ρύζι και μακαρόνια, 20 κιλα λαχανικά και 20 κιλά κρέας. Η δουλειά που προσφέρεται καθημερινά από τους εθελοντές είναι δύσκολη. Μαζεύουν και ρούχα για τους λαθρομετανάστες και κάνουν και ειδικά πακέτα με φαγητό για να τα μοιράσουν κατάλληλα.



Στην διανομή στον δρόμο βλέπουμε έναν άντρα που παίρνει ένα πακέτο και ξαναγύρνα μετά να πάρει και άλλο ένα. Οι υπεύθυνοι προσπαθούν να μοιράσουν δικαία τις μερίδες για όλους αλλά όλο και περισσότεροι έρχονται και ζητούν να πάρουν και αυτοί ένα πακέτο. Κάποια στιγμή η διανομή πηγαίνει στραβά και δημιουργείται πανικός. Σαν λύκοι ρίχνονται στο φορτηγάκι για να πάρουν τώρα οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες τις μερίδες του φαγητού.

Οι εθελοντές τότε αποφάσισαν να αποχωρίσουν. Τα “αγρίμια» όμως δεν άφηναν να ξεφύγει το φορτηγάκι με τόσα τρόφιμα. Ένας λαθρομετανάστης πήδηξε μέσα στο πίσω μέρος του φορτηγού και με ανοιχτή την πίσω πόρτα πετούσε σε όλη την διάρκεια της διαδρομής στον δρόμο ότι είχε φορτωθεί στα φορτηγάκια. Και όλοι οι άλλοι τα μάζευαν από τον δρόμο.

Την επομένη μέρα πρέπει πάλι να μοιράσουν μερίδες φαγητού, αυτήν την φόρα σε μια κατασκήνωση που βρίσκονται πρόσφυγες από την Σομαλία. Οι προσφορές των τροφίμων έγιναν από ένα σουπερμάρκετ της περιοχής. Εκεί τους περιμένει η επόμενη έκπληξη. Οι κονσέρβες που μοιραζόντουσαν στις κατασκηνώσεις είχαν ημερομηνία λήξεως 3 μήνες πριν. Αυτοί τα μοιράζουν αλλά όταν το ανακάλυψαν οι λαθρομετανάστες δεν δέχτηκαν να τις καταναλώσουν φοβούμενοι ότι θα δηλητηριαστούν. Οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να τους πείσουν ότι δεν είναι έτσι και για να τους πείσουν άρχισαν να τρώνε μπροστά τους από τις κονσέρβες για να τους δείξουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα.

Παρ’ όλα αυτά αυτοί εξοργίστηκαν και άρχισαν να επαναστατούν. Δείτε την τελευταία σκηνή οπού συμβαίνει το απαράδεκτο και απρόσμενο. Αδίστακτοι παίρνουν τις κονσέρβες και τις αδειάζουν στο πάτωμα μπροστά στους εθελοντές βοηθούς. Μια γυναίκα εθελόντρια που τους έφερε τις κονσέρβες αποχωρησε απογοητευμένη, και νευριασμένη.




Εδώ μια κοπέλα παρενοχλείται στον δρόμο σεξουαλικά. Ο λαθρομετανάστης την ρώτα αν θέλει να έχει σεξ μαζί της και η κοπέλα του απαντά, -Τι θέλεις. ? Τότε ο φίλος του την χουφτώνει και μετά φεύγει. Εκείνη ρωτά στον ίδιο αν αυτή η χειρονομία του φίλου του ήταν σωστή. Αυτός κάνει πώς δεν καταλαβαίνει και εξακολουθούν να την βάζουν χέρι. Τότε η κοπέλα τους ρώτα στα ίσια, -Τι θέλετε από έμενα ? Αυτοί με ένα αδίστακτο και προκλητικό τρόπο απαντούν ότι θέλουν να την πηδ…. Η κοπέλα απαντά φυσικά και όχι. Αυτοί επιμένουν, -Γιατί όχι θα το τραβήξουμε και φιλμ και θα σε πληρώσουμε και γι’ αυτό. Η κοπέλα ρώτα -Με νομίζετε για πόρνη? – Ηρέμησε θα σε πληρώσουμε για αυτό!


Αυτά είναι τα αδίστακτα αγρίμια «λαθρομετανάστες». Και αυτή θα είναι η μέλλουσα συμπεριφορά που δεν θα αργήσετε να την αντιμετωπίσετε και εσείς θέλοντας και μη.

Πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν προκειται να ξυπνισει κανεις Χριστινα....τελικαΣαν το σκυλι στ αμπελι
θα πανε οι περισσοτεροι
Ωραιο πραμμα ο υπνος ....και αρκετα ξεκουραστο
Καλησπερα Χριστινα και εδω.....στα μερη σου
Γιωργος...αυτος που βπεπει ο Θεος

Χριστίνα είπε...

Καλώς τον Γιώργο
Ποτέ δεν ξύπνησαν όλοι μαζί γενικότερα δε ποτέ δεν ξύπνησαν όλοι
Αρα δεν περιμένω κάτι τετοιο
Απο την άλλη να σου πω την αλήθεια ο καθένας εισπράττει ότι έδωσε
οπότε πλέον αρχίζει να μη με νοιαζει για όσους δεν ενδιαφέρονται άρα τελικά προβλημά τους.

Βλέπεις πως να ξυπνήσεις κάποιον που ηθελημένα κοιμάται;

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχ....ξερω
στο στρατο το καναμε.......με πυροφανι
καλα τωρα τι μου θυμισες
δυο σηκωναν την κουβερτα και ο τριτος αμολαγε την γατα

Ανώνυμος είπε...

εχουμε βρει ωραια τοποθεσια με πολλες γωνιες αλλα εχουμε αναγκη
απο μια Τιγριτσα.......γιατι δεν κανεις καμμια βολτα προς τα κει ????
Καλημερα απο τον Γιωργη