Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

O ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

H αρχαιολαγνική-νεοπαγανιστική πλάνη δεν είναι τίποτα άλλο από μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ που έχει στηθεί από τις σατανοκίνητες μασονικές στοές, προκειμένου να κηλιδωθεί η Ελληνορθοδοξία, που είναι η ψυχή, η σωτηρία και η κινητήρια δύναμη του Γένους εδώ και 2 χιλιετίες.


Για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ το απόσπασμα της τελευταίας συνέντευξης-δήλωσης μετάνοιας του Ιωάννη Φουράκη, ενός εκ των μεγίστων "ιεραρχών" της νεοπαγανιστικής-αρχαιολαγνικής ΠΛΑΝΗΣ, 3 μήνες προτού πεθάνει, στο οποίο ο αείμνηστος παραδέχεται ότι όλη αυτή η νεοπαγανιστική-αρχαιολαγνική πλάνη είναι μια μεγάλη ΑΠΑΤΗ, στην οποία ΑΠΑΤΗ συμμετείχε και ο ίδιος, και η οποία ΑΠΑΤΗ έχει στηθεί με μαεστρία και δολιότητα από τους θιασώτες του εωσφορισμού, τις μασονικές στοές, με σκοπό να κηλιδωθεί ο Χριστιανισμός, η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΜΟΝΟΝ(!):

Οι εωσφοριστές Μασόνοι μισούν παθολογικά την Ελληνορθοξία και κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για να την καταστρέψουν εκ των έσω μέσω του νεοπαγανισμού.

ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΑΝΟΗΣΙΕΣ...

ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΡΩΤΗ : Το Βυζάντιο δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικό, οι "Βυζαντινοί" δεν αποκαλούσαν τους εαυτούς τους "Έλληνες" αλλά ΡΩΜΑΙΟΥΣ, και η λέξη "Έλλην" ήταν ύβρις και σήμαινε τον "ειδωλολάτρη".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Το Βυζάντιο - η Ρωμανία πιο σωστά - θεωρούσε πάντα ότι είναι - και ΟΝΤΩΣ ήταν - ο συνεχιστής της Ρωμα'ι'κής πολιτικής παραδόσεως. Οι Βυζαντινοί λοιπόν για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους, χρησιμοποιούσαν την ονομασία "ΡΩΜΑΙΟΙ", και επέμειναν σ'αυτό μέχρι τέλους. Ο όρος "ΡΩΜΑΙΟΙ" ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και όχι ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΣ.

Οι Φράγκοι και ο Καρλομάγνος - επίσης για πολιτικούς λόγους - ονόμασαν κι αυτοί το κράτος τους "ρωμα'ι'κό" και τους εαυτούς τους "ΡΩΜΑΙΟΥΣ". Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ οι Φράγκοι ήταν...Ρωμαίοι ;;; Όχι βέβαια ! Απλά όλοι τότε διεκδικούσαν την Ρωμα'ι'κή πολιτική και εδαφική κληρονομιά. Έτσι λοιπόν και στο Βυζάντιο, για πολιτικούς λόγους ονομάζονταν "Ρωμαίοι", αλλά ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ο πληθυσμός ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ή ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΗΣ, και είχε ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ της καταγωγής του.

Ειδικά μετά τον 7ο αιώνα και τις Αραβικές κατακτήσεις, η Αυτοκρατορία περιορίστηκε στις αμιγώς Ελληνικές και Ελληνογενείς περιοχές - Χερσόνησος Αίμου, Μικρά Ασία, Κάτω Ιταλία και Σικελία - οπότε πλέον ο Ελληνικός της χαρακτήρας έγινε πιο εμφανής. Γι' αυτό ο Ηράκλειος καταργεί τον τίτλο IMPERATOR υιοθετεί τον Ελληνικό τίτλο ΒΑΣΙΛΕΥΣ, ενώ η Ελληνική γίνεται η επίσημη γλώσσα της Αυτοκρατορίας.

Τώρα πώς γίνεται ένα Κράτος να είναι...ανθελληνικό και να διώκει τους Έλληνες, ενώ ταυτόχρονα υιοθετεί την ...Ελληνική γλώσσα ως επίσημη, αυτό μόνο οι φωστήρες του νεοπαγανισμού μπορούν να το εξηγήσουν.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν : ΡΩΜΑΙΟΙ = ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΟΣ !!

Αργότερα, επί τουρκοκρατίας, επειδή οι Οθωμανοί ταύτιζαν την θρησκεία με την εθνικότητα, ο όρος ΡΩΜΑΙΟΣ-ΡΩΜΙΟΣ πήρε εθνολογική σημασία και έφτασε τελικά να σημαίνει τον ΕΛΛΗΝΑ.

Σήμερα λοιπόν ΡΩΜΙΟΣ = ΕΛΛΗΝΑΣ, όσο κι αν δεν σας αρέσει αυτό αγαπητοί νεοπαγανιστές!

Και μια ερώτηση ακόμα :

Ο Αγαμέμνων, ο Αχιλλέας και ο Μενέλαος ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ ή ΟΧΙ ;; Κι όμως, πουθενά στον Όμηρο δεν αναφέρονται ως ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά ως ΑΧΑΙΟΙ και ΔΑΝΑΟΙ. Το όνομα ΕΛΛΗΝ εκείνη την εποχή δεν ήταν το "εθνικό" μας όνομα, αλλά αφορούσε μόνο τους κατοίκους της Φθίας στην Θεσσαλία. Σύμφωνα λοιπόν με την λογική των νεοπαγανιστών, ο Αγαμέμνων και ο Αχιλλέας δεν ήταν Έλληνες, αφού δεν χρησιμοποιούν πουθενά για τους εαυτούς τους αυτό το όνομα....

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ Ορθόδοξοι Χριστιανοί ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την καταγωγή μας, βλέπουμε και βιώνουμε τον Ελληνισμό σαν μια ΣΥΝΕΧΕΙΑ - Αρχαία Ελλάς, Βυζάντιο, Νέος Ελληνισμός - και δεν θεωρούμε ότι οι Έλληνες...εξαφανίστηκαν το 300 μΧ για να...επανεμφανιστούν ως δια μαγείας το 1821 !!!

ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ : Ο Θεοδόσιος κατήργησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και ο Ιουστινιανός έκλεισε την Ακαδημία των Αθηνών. Άρα οι "Βυζαντινοί" ήταν ανθέλληνες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Οι Ολυμπιακοί αγώνες την εποχή του Θεοδοσίου δεν είχαν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους γνήσιους Ελληνικούς Αγώνες της Κλασικής εποχής. Είχαν εκφυλιστεί τόσο πολύ, ώστε συμμετείχαν βάρβαροι - ο τελευταίος καταγεγραμμένος "ολυμπιονίκης" ήταν...Αρμένιος - ενώ είχαν φτάσει στο σημείο να γίνονται όργια και ανθρωποθυσίες ! Το έπαθλο από κλαδί ελιάς είχε προ πολλού αντικατασταθεί από χρηματικά βραβεία. Ο Θεοδόσιος λοιπόν δεν κατήργησε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Απλά έβαλε την τυπική ταφόπλακα σε κάτι που είχε ήδη πεθάνει προ πολλού.

Μακάρι μάλιστα να βρισκόταν και ΣΗΜΕΡΑ ένας Θεοδόσιος για να καταργήσει αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται " OLYMPIC GAMES" και ντροπιάζει την Αρχαία Ελλάδα, όπως τα νεοεποχίτικα "πολυπολιτισμικά" αίσχη που είδαμε στο Λονδίνο. Αν θέλουν Ολυμπιακούς Αγώνες, ας καθιερώσουν να γίνονται ΜΟΝΙΜΑ στην Ελλάδα, και οι νικητές να παίρνουν ως έπαθλο ένα κλαδί ελιάς. Όσο για τον Ιουστινιανό, δεν έκλεισε ΚΑΜΙΑ Ακαδημία. Το διάταγμά του έλεγε ότι καταργείται η κρατική χρηματοδότηση της Σχολής και οι μαθητές θα πρέπει να πληρώνουν οι ίδιοι τα δίδακτρά τους.

Παρόμοια διατάγματα εστάλησαν και στις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ Νομικές Σχολές της Γάζας, της Βηρυττού κλπ. Ο λόγος απλούστατος : ο Ιουστινιανός έκοβε κονδύλια από την παιδεία και τα έριχνε στην Άμυνα, λόγω των σχεδίων του για επέκταση της Αυτοκρατορίας και των πιεστικών στρατιωτικών αναγκών. Άλλωστε πώς ήταν...ανθέλληνας ο Ιουστινιανός και την ίδια στιγμή νυμφευόταν την...Ελληνίδα - από την Κύπρο - Θεοδώρα ;;

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο Αυτοκράτορας Θεοδόσιος Β' το 425 ίδρυσε το Πανδιδακτήριον της Κωνσταντινουπόλεως, το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα του κόσμου, το πρώτο Πανεπιστήμιο στην ανθρώπινη Ιστορία:
Απλές ιστορικές γνώσεις γυμνασιακού επιπέδου, που δυστυχώς λείπουν σήμερα, με αποτέλεσμα να λέει ο καθένας ό,τι θέλει...

ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΡΙΤΗ: «Στη Ρώμη του τετάρτου αιώνος, αντιστοιχούσαν τρείς ελεύθεροι χειρώνακτες σε έναν σκλάβο.. αλλά από το 500 έως το 1100 η συντριπτική πλειοψηφία των χειρωνακτών της Ευρώπης ήσαν δουλοπάροικοι".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Από τα μέσα του 5ου αιώνα ολόκληρη η Δυτική Ρωμανία (η "Δυτική Ευρώπη") έπεσε κυριολεκτικά στην βαρβαρότητα λόγω της μαζικής εισβολής βαρβαρικών γερμανικών ορδών (οι λεγόμενοι σήμερα "Ευρωπαίοι"), οι οποίες κατέλαβαν και ρήμαξαν τα πάντα στο πέρασμά τους και μετέτρεψαν τους Ρωμαίους και εκρωμαϊσθέντες ντόπιους πολίτες σε δουλοπάροικους, πράγμα που εξακολουθούν να κάνουν έως τις μέρες μας, φορώντας γραβάτες και κοστούμια...

Η Χριστιανική Ρωμαϊκή (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία (Ρωμανία) επί Μεγάλου Κωνσταντίνου το 330 μΧ:

Η Δυτική Ρωμανία το 476 μΧ, υπό γερμανική βαρβαροκρατία, η οποία συνεχίζεται έως τις μέρες μας αυτοαποκαλούμενη ως "Δυτική Ευρώπη" από τον 8ο αιώνα μΧ και μετά:
Ο Michel Fourmont, ο Μοροζίνι, ο Έλγιν και ένα σωρό άλλοι, απλά συνέχισαν να κάνουν αυτό που έκαναν οι βάρβαροι πρόγονοί τους, και οι σημερινοί "Ευρωπαίοι" φεουδάρχες συνεχίζουν ακάθεκτοι το ίδιο ειδεχθές βαρβαρικό έργο με σύγχρονα και πιο "εκλεπτυσμένα" μέσα, καθώς βάρβαροι ήταν, βάρβαροι παρέμειναν...

ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ: "Από τον Αρμένιο προσηλυτιστή Νίκωνα τον «Μετανοείτε» και τους ένοπλους μοναχούς του, εκχριστιανίζονται με τη βία οι τελευταίοι Έλληνες Εθνικοί της Λακωνίας και κατασφάζονται οι Δούκες και οι Ιερείς τους".

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτά τα έκαναν οι ειδωλολάτρες στους Χριστιανούς τους τρεις πρώτους μΧ αιώνες, και όχι οι Χριστιανοί στους ειδωλολάτρες... Αυτή η αντιστροφή της αλήθειας από τους νεοπαγανιστές-αρχαιολάγνους καταντάει τουλάχιστον αηδιαστική. Ιδού η αλήθεια για το πως ο Όσιος Νίκων ο "Μετανοείτε" συνέβαλε στην σωτηρία των ανθρώπων από την παγανιστική πλάνη:

Χριστιανισμὸς καὶ ἑλληνισμός, σύγκρουση ἢ συμπόρευση;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ:

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ & ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ:

Να ποιοί κατέστρεψαν τους αρχαίους ναούς:

Ἡ υἱοθέτηση τῶν ἀρχαίων ἑλληνικῶν μνημείων ἀπό τό "Βυζάντιο":


Ντοκουμέντο : Τοιχογραφίες ἀρχαίων Ἑλλήνων συγγραφέων καὶ φιλοσόφων στὴν Ἱερὰ Μονὴ Μεγάλου Μετεώρου ἀποδεικνύουν τὴν ἑνότητα Ὀρθοδοξίας καὶ Ἑλληνισμοῦ:

Ἀφιερώνεται σὲ πολλοὺς καὶ διάφορους, ποῦ προσπαθοῦν νὰ μᾶς πείσουν πῶς οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ καὶ ἰδιαίτερα οἱ ἱερωμένοι καὶ μοναχοὶ μισοῦν τὸν Ἑλληνισμὸ καὶ τὴν κλασικὴ ἀρχαιότητα...

Καταστροφές έχουν γίνει πάρα πολλές στην Ιστορία και ο πραγματικός λόγος είναι η λεηλασία και το πλιάτσικο, παρόλο που πολλές φορές κάποιοι προσπαθούν να ντύσουν τις ειδεχθείς τους πράξεις γύρω από ένα θρησκευτικό -και καλά- μανδύα.

Οι άνθρωποι που κάνουν τέτοια πράγματα είναι κατάπτυστοι και βάρβαροι και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, αν και μερικές φορές υπάρχουν κάποια, ας το πούμε "ελαφρυντικά", όπως πχ στην σφαγή και την λεηλασία της Τριπολιτσάς από τους Έλληνες κατά την Ελληνική επανάσταση. Ήταν μια άσχημη πράξη που όλοι οι πραγματικοί Έλληνες θα πρέπει να καταδικάζουμε γιατί δεν αρμόζει στον πολιτισμό μας.

Από την άλλη βέβαια και 400 χρόνια τούρκικης σκλαβιάς ήταν ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και ΑΠΕΙΡΩΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ... Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να συνέβει και από κάποιους Χριστιανούς, οι οποίοι υπέφεραν τα μέγιστα κατά τους 3 πρώτους αιώνες, χωρίς αυτό βέβαια να είναι δικαιολογία για τέτοιου είδους πράξεις.

Πάντα κρύβεται η επιθυμία για πλιάτσικο πίσω από τέτοιου είδους "θρησκευτικές" αγριότητες και όχι η επιθυμία της εξάπλωσης της αλήθειας.

Το χρυσελεφάντινο άγαλμα στο Ναό του Δία στην Ολυμπία για παράδειγμα έπεσε απλά θύμα πλιάτσικου (τι άλλο;), είτε από ντόπιους υποτίθεται "Χριστιανούς", οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να λεηλατήσουν με άλλοθι την κήρυξη του Χριστιανισμού ως επίσημης θρησκείας της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας από τον Θεοδόσιο, είτε από Γότθους επιδρομείς (το πιθανότερο - πάλι πλιάτσικο) οι οποίοι γνωρίζουμε ότι επέδραμαν στην περιοχή και λεηλάτησαν το Ναό του Δία εκείνη την περίοδο:

Πρέπει να γνωρίζουμε τα λάθη του παρελθόντος ώστε να μην τα επαναλάβουμε, αλλά αυτό προϋποθέτει γνώση της πραγματικής ιστορίας, και όχι της σχιζοφρενικής διαστρέβλωσης της τελευταίας, όπως συμβαίνει από τους λεγόμενους αρχαιολάγνους-παγανιστές (πρακτοράκια μασονικών στοών είναι οι περισσότεροι και οι υπόλοιποι είναι χρήσιμοι ηλίθιοι), οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσο να επιτύχουν τον σκοπό τους, που δεν είναι άλλος από την ολοκληρωτική εξαφάνιση του ελληνοχριστιανικού πολιτισμού...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Γνώση μη μεταδιδομένη είναι στείρα ..Συλλογική συνείδηση σκέψη και ενδιαφέρον.. Για μια πατρίδα - Ένα Έθνος - Ένα λαό... Κανείς δεν οικειοποιείται τίποτα όμως η αναγνώριση της προσφοράς είναι ένα απο τα πολυτιμότερα αγαθά που μας έχει δοθεί ...Κανείς μόνος του δεν τα κατάφερνει και κανείς Έλληνας δεν είναι μόνος του....  Ισχύς εν τη ενώσει ...

Έτσι δεν θα μπορούσα ποτέ να οικειοποιηθώ μια εργασία που δεν μου ανήκει.. Συλλογή γνώσεων που με κόπο ''τραβήχτηκαν'' απο τον ωκεανό του διαδικτύου ..Γι αυτό το λόγο ευχαριστώ τον Romano Diogenis για τις γνώσεις , την διάθεση μα πάνω από όλα τη θέληση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: