Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Για τους ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ με την ευγενική ΧΟΡΗΓΕΙΑ των …..Η.Π.Α.


Εν έτη 2012 (για να ξέρουμε τι ισχύει και τι δεν ισχύει ) για το 2013 ….


Αεροπλάνο της CIA που ενεργούσε εναέριο ψεκασμό μεταφέροντας ’’μεταλλαγμένο’’ ιό κατερρίφθη στην Κίνα

Εκθέσεις που κυκλοφορούν σήμερα στο Κρεμλίνο δηλώνουν ότι ένα Αμερικανικό Αεροπλάνο του οποίου χειριστές ήταν πράκτορες της CIA και το οποίο μετέφερε φορτίο από ‘’μεταλλαγμένους’’ ιούς της γρίπης των χοίρων που προοριζόταν για αεροψεκασμούς κατερρίφθη στον αερολιμένα  Pudong της Σαγκάης από μια ομάδα σαμποτέρ, οι οποίοι πιστεύετε ότι ήταν ‘’στρατιώτες’’ της Mossad που επεδίωκαν  να αποτρέψουν μια αμερικανική επίθεση εναντίον μιας βάσεως της Κεντρικής Ασίας που βρισκόταν στην Κιργιζία.
Σύμφωνα με τα Κινεζικά πρακτορεία ειδήσεων στο αεροπλάνο που χτυπήθηκε  στην Zimbabwe  τύπου MD-ll, ανήκε στην εταιρεία Avient , η οποία έχει διασυνδέσεις με την με την CIA και της οποίας ιδιοκτήτης είναι ένας  πρώην Βρετανός αξιωματικός του στρατού ονόματι Andrew Smith. Η έδρα της εταιρείας είναι καταχωρημένη στην Μ. Βρετανία. Στο αεροπλάνο επέβαιναν επίσης 3 Αμερικανοί πράκτορες της CIA οι οποίοι σκοτώθηκαν και 4 άλλα άτομα του προσωπικού που τραυματίστηκαν οι οποίοι φέρονται να είναι από τις ΗΠΑ , Ινδονησία, Βέλγιο και Ζιμπάμπουε
Το ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι σ τα θύματα του αεροπλάνου που καταρρίφτηκε  ο Ινδονήσιος που επί του παρόντος θεραπεύεται από τον τραυματισμό του ‘’ομολόγησε’’ στις Κινεζικές μυστικές υπηρεσίες , ότι είναι τεχνικός ο οποίος προσελήφθη από το Αμερικάνικό Ναυτικό στην Μυστηριώδη Ναυτική Ιατρική Ερεύνα Μονάδα Νο2  (NAMRU -2) που βρίσκεται στην Ινδονησία της οποία ο υπουργός Άμυνας  Juwono Sudarsono  είχε αναφερθεί πως θα κλείσει γιατί ‘’οι δραστηριότητές της ήταν υπερβολικά μυστικοπαθής και ήταν ασυμβίβαστες με τα συμφέροντα ασφαλείας της Ινδονησίας.”

Ακόμα πιο ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι τα Αμερικάνικά Ναυτικά βιολογικά όπλα που έχουν βάση στην Ινδονησία (παγκοσμίως το μεγαλύτερο μουσουλμανικό Εθνος) ιδρύθηκαν σε συνεργασία με το Rockefeller,ειδικότερα δε εκεί εδρεύει το βασικό κέντρο που χειρίζεται το πρόγραμμα των Αμερικάνικών Ιογενών Ασθενειών (Americans Viral Diseases Program - VDP) περιγράφουν την έρευνα σαν  “επιδημιολογική και εργαστηριακή έρευνα viral αιμορραγικών πυρετών, γρίπης, εγκεφαλίτιδας και ραχίτιδας ”και ο Δ/ντης του Ινστιτούτου, David Rockefeller, χρόνια τώρα ζητεί μαζική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού μας.
Σε σχέση με την  ημερήσια διάταξη του παρόντος είναι σε εξέλιξη να αλλάξει ριζικά ο κόσμος μας με μαζικούς θανάτους του πληθυσμού .Δεν χρειάζεται να εξετάσουμε πέρα  από την εξήγηση που έδωσε ο David Rockfeller με τα δικά του λόγια πριν από την μυστική τριμερή συνάντηση του Ιουνίου του 1991 , όταν είπε:
“Είμαστε ευγνώμονες  στην Washington Post, The New York Times, Time Magazine and και άλλες εκδόσεις των οποίων οι δ/ντες παρακολούθησαν τις συναντήσεις μας και τήρησαν τις υποσχέσεις τους να είναι διακριτικοί για περίπου 40 χρόνια . Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιό μας στο κόσμο εάν είχαμε υπαχθεί στα φώτα της δημοσιότητας όλη αυτή τη χρονική περίοδο. Όμως το έργο μας τώρα είναι πιο εξελιγμένο και έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από μία παγκόσμια κυβέρνηση . Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ των τραπεζιτών του κόσμου είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που ασκείται κατά τους προηγούμενους αιώνες”
Στις ΗΠΑ απασχολούνται αεροπλάνα για να εξαπλωθεί ένας ιός μεταλλαγμένης γρίπης των χοίρων σε όλο τον κόσμο , και έχουμε περαιτέρω εκθέσεις από την Κίνα . Όπως δεν μπορούμε να διαβάσουμε:
“26 Ιουνίου ύποπτα αεροπλάνα έκαναν αναγκαστική προσγείωση . Ένα Αμερικανικό   AN-124 άλλαξε το διακριτικό του από πολιτικό σε στρατιωτικό κάτι που προκάλεσε την απάντηση της IAF εισήλθε στην Πακιστανικό εναέριο χώρο, το αεροπλάνο υποχρεώθηκε να προσγειωθεί στην περιοχή  Mumbai καθώς το 2ο έκανε αναγκαστική προσγείωση από ένα Νιγηριανό καταδιωκτικό όπου επίσης συνέλαβε το πλήρωμα .
Σύμφωνα με τις εκθέσεις της Κίνας (Πολεμική Αεροπορία Κινεζικού Λαϊκου Απελευθερωτικού Στρατού) η οποία επικοινώνησε με της Ινδικές και Νιγηριανές μυστικές υπηρεσίες σχετικά με την παρουσία αυτών των Αμερικανών που λειτουργούν με Ουκρανικά αεροσκάφη  η ανησυχία ήταν αυξανόμενο ότι οι ΗΠΑ διέδιδαν ‘’βιολογικούς παράγοντες’’ στην ατμόσφαιρα της γης , κάτι που κάποιοι Κινέζοι αξιωματούχοι πίστευαν ότι ήταν μια προσπάθεια γενοκτονίας μέσω της εξάπλωσης της γρίπης των χοίρων H1N1.
To παράξενο με αυτές τις εκθέσεις και τις συλλήψεις είναι ότι κατά τη διάρκεια που αυτά τα αεροπλάνα πιέστηκαν για να προσγειωθούν μετέφεραν  σύστημα ‘’διάθεσης αποβλήτων’’ που μπορούσε να ψεκάσει  45000kg ή  100pounds από εναέρια υδρονέφωση μέσω ενός πολύπλοκου συστήματος νανο -σωλήνων που οδηγούσες στο άκρο των φτερών ώστε να διασπείρεται οτιδήποτε βρισκόταν μέσα στις δεξαμενές μέσω μιας ομίχλης.”
Αναφέρθηκαν επίσης εμφανίσεις αυτών τον Αμερικανικών αεροσκαφών και πάνω από την Ουκρανία και όπως μπορούμε  περαιτέρω να διαβάσουμε ::
“Οι αρχές της πόλης του Κιέβου, διέψευσαν κάθε ψεκασμό από  “αεροψεκαζόμενο φάρμακο” μέσω  αεροσκάφους πάνω από την πόλη. Μετά από αυτή την αναφορά ελαφρού τύπου αεροσκάφη παρατηρήθηκαν να πετούν πάνω από δασική περιοχή ψεκάζοντας  ένα υποκατάστατο ουσίας για την καταπολέμηση του H1N1 ή της γνωστής γρίπης των χοίρων.
5 πηγές επιβεβαιώνουν το  ως άνω καθώς και οι τοπικές εφημερίδες του Κιέβου έλαβαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα από κατοίκους και επιχειρηματίες κοντά στην περιοχή του ψεκασμού με την ύποπτη αυτή ουσία. Όχι μόνο αυτό αλλά τοπικοί επιχειρηματίες και λιανοπωλητές  ‘’τους συμβούλεψαν’’ οι τοπικές αρχές να μείνουν εντός σπιτιού κατά τη διάρκεια της  .
Σα να μην ήταν αυτό αρκετό αλλά οι κυβερνητικές αρχές πίεσαν τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του Κιέβου να αρνηθούν την ύπαρξη των εκθέσεων. Σε απευθείας συνδέσεις με φόρουμ , ιστοσελίδες , μπλογκ, εκθέσεις με αυτόπτες μάρτυρες το επιβεβαιώνουν. Υπήρξε επίσης μια έκθεση που ανέφερε ψεκασμούς από ελικόπτερα  πάνω από το Κίεβο , Livi , Ternoopil και γενικότερα σε όλη την Ουκρανία.”
Πιο ανησυχητικό από τις επιπτώσεις του ψεκασμού αυτού του μεταλλαγμένου ιού της γρίπης πάνω από την Ουκρανία είναι τα καταστροφικά (devastating toll) διόδια που έχουν λάβει χώρα στον λαό , όπως διαβάζουμε:
“Περίπου 40.000 άνθρωποι μολύνθηκαν από χθες στην Ουκρανία , από αυτό που ακόμα ονομάζουμε “Η μάστιγα της Ουκρανίας” ενώ οι γιατροί ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο είναι μια πολύ πιο ισχυρή περίπτωση του ιού H1N1 ή της γνωστής γρίπης των χοίρων η οποία μεταλλάχτηκε με επιπτώσεις στα πνευμόνια όπου και τα καταστρέφει γεμίζοντάς τα με αίμα”
Το πιο φρικτό αποτέλεσμα αυτής της μετάλλαξης της γρίπης των χοίρων, είναι ότι ο Π.Ο.Υ αναφέρει ότι σκοτώνει ανθρώπους στην Γαλλία, Νορβηγία, Βραζιλία, Κίνα, Ιαπωνία ,Μεξικό Ουκρανία και Αμερική καθώς έχει αναχθεί σε παγκόσμια πανδημία αφού ο φόρος θανάτου του ιού κοντεύει τους 8.000 ενώ την ίδια στιγμή η Κίνα αναφέρει πως η θανάσιμη αυτή ασθένεια έχει διασταυρωθεί και σε σκύλους.
 Το τελικό αποτέλεσμα των προαναφερθέντων γεγονότων δεν το γνωρίζουμε. Εκτός από το να δηλώσουμε το προφανές , ότι η αλήθεια γι όλα αυτά συνεχίζεται να αγνοείται, ακόμα και να χλευάζεται, από τους  ανθρώπους όπου η εξόντωση του κόσμου έχει από καιρό προγραμματιστεί από τα τέρατα αυτά και τώρα πια αρχίζει και εφαρμόζεται,, και που ακόμα δεν έχουν ιδέα πόσο πραγματικά εύκολο είναι  ελεγχθούν από τους μάστερ στην προπαγάνδα.
 Το μόνο που μπορεί κάποιος να ελπίζει είναι στην αφύπνιση πριν την εξαφάνιση …Τα γεγονότα όμως αποδεικνύουν το αντίθετο..

Μετάφραση: Χ.Δ.


Πηγή http://www.disclose.tv/forum/chemtrail-plane-shot-down-above-china-t68870.html#ixzz2jkiKDwIv

2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Χριστίνα,
η είδηση είναι HOAX. Δές εδώ: http://ellinikahoaxes.blogspot.gr/2013/11/hoax.html

Χριστίνα είπε...

Θα το διαβάσω και θα το αναδημοσιεύσω ώστε να σταματήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Σ ευχαριστώ Αυτόλυκε