Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΡ_ΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.



Για να μη ξεχνιόμαστε και για να μη θεωρούμε πως όλα είναι τυχαία γεγονότα......


Μέσα σε όλα και πριν ξεκινήσει το θέμα Κύπρος είχε έρθει, το Κατάρ να μας σώσει και ο εμίρης του γιατί εμείς εκτός από κακομοίρηδες δε έχουμε ιδέα τι θα γίνει στο τέλος .Έφυγε ο Σαμαρ_ας για το Κατάρ μαζί με μια κουστοδία από επιχειρηματίες για να πιάσουν τον Εμίρη από την κελεμπία μπας και ρίξει κανένα βλέφαρο και στην Ελλάδα καθότι την τελευταία φορά 1 ευρώ έδωσε και μετα  πήρε τα ρέστα του .

Πήγαν όλοι μαζί να ζητιανέψουν με κατεβασμένα τα κεφάλια και τις παλάμες ανοιχτές και τις χούφτες όπως λέμε Χουφτελ προτεταμένες μόνο που δεν είχαν την σωστή θέση. Λεφτά χρειάζονται και είναι ικανοί να πουλήσουν και τη μάνα τους για να το πετύχουν..

Ο Εμίρης λοιπόν ο Καταρ_αμένος και ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ με τους παρατρεχάμενους μαζέψαν τα τρύπια ημάτια τους και σαν νέοι Βασιλείς χωρίς χαρτοφυλάκιο (προγραμμα) πήγαν σαν τους επαίτες με κουστούμι .
Βέβαια ο λογαριασμός θα έρθει πίσω στο λαό καθότι η όποια αποκρατικοποίηση θα μπει στο ταμείο για την εξυπηρέτηση του χρέους.

Μπορείτε να ησυχάσετε Ελληνες τα προβλήματα ελύθησαν τώρα πια χωρίς κανένα δισταγμό θα μπορούμε να θεωρούμε εαυτούς κατα(ρ)_αμένους ,
Καταρ_μένα λεφτά που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις , ισοπεδώνετε συνειδήσεις και σιγά σιγά προς χάριν των Ελλήνων, ναι βρε για εμάς γίνονται , τα νησιά ξεπουλιούνται ένα προς ένα για να έρθει το πετρέλαιο στην Ελλάδα .
Έτσι με περισσή χαρά θα βγουν όλοι μαζί και θα σ υγχαίρουν ο ένας τον άλλον που μετά απο μερικές χιλιάδες αυτοκτονίες κατάφεραν να αποφύγουν την μαζική αυτοκτονία,.

Άντε να χαθείτε προδότες που ξεπουλάτε την πατρίδα μας προσπαθώντας να μας πείσετε πως ειναι για το καλό μας .

Όμως τι περιμένω από έναν λαό που στην πλειοψηφία του έχει ''κοντή'' μνήμη τόσο ώστε να θέλει να επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λάθη λες και δεν υπάρχουν τόσα άλλα για να κάνει.

Δεν πειράζει Ελληνα οι λίγοι για μια φορά ακόμα θα κάνουν την διαφορά
Οι λίγοι που θεωρούνται σήμερα γραφικοί γιατί δεν μιλάνε αλλά πράττουν
Οι λίγοι που ''αύριο'' θα είναι ήρωες.
Οι λίγοι που ''μεθαύριο'' μετά την απελευθέρωση θα θεωρηθούν βάρος και προδότες και θα θανατωθούν υπο τη χλεύη του πλήθους.

Οι λίγοι που θα δικαιωθούν μετά απο πολλά χρόνια για μια φορά ακόμα απο την ιστορία αν κει εφόσον υπάρχουν άν_θρωποι.

Οι λίγοι αυτοί οι λίγοι άλλωστε η πλειοψηφία στην Ελλάδα μετά τον θάνατο του Περικλή πάντα προτιμούσε τους Δημαγωγούς γιατί να αλλάξουν τώρα ...Η ιστορία εκτός απο τον εφιάλτη είχε και τον Αλκιβιάδη αλλά και πολλούς άλλους πάρα πολλούς απο τότε μέχρι σήμερα όλα τα πλακόστρωτα είναι γεμάτα απο προδότες ....



Δεν υπάρχουν σχόλια: