Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΣΩΚΡΑΤΗΣ : ''ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ''


Άρθρα επί άρθρων , καταγεγραμμένα γεγονότα και τόνοι μελάνης είτε εικονικής (διαδίκτυο) είτε σε εφημερίδες, περιοδικά γενικώς ό,τι κυκλοφορεί σε έντυπο και μη τύπο αναφέρεται μονίμως στο ίδιο θέμα …Η κρίση στην Ελλάδα , ποιος φταίει, τι φταίει ..
Πολυλογία στο έπακρον , αναλύσεις επι αναλύσεων, σενάρια επί σεναρίων φταίχτες (εκεί να δεις τι γίνεται) μια θολούρα πλανάται και ο Έλληνας ο οποίος αρέσκεται να λεει ότι κάποιος άλλος φταίει ακόμα και όταν ο άλλος είναι ο ίδιος του ο εαυτός ακόμα συζητάει για το τι θα πρέπει να γίνει για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ




Έτσι πρέπει να μείνουν στο τέλος λίγοι και καλοί.
Και μιας και η Ελλάδα τους μπαίνει και στην μύτη είναι μια καλή εποχή να τακτοποιηθούν τυχόν εκκρεμότητες οι οποίες μακροπρόθεσμα μπορεί να δημιουργήσουν τυχόν ενόχληση.
Το σχέδιο δεν είναι μικρό και δεν είναι και δυσνόητο....
Λιγότερος πληθυσμός
Περισσότεροι πόροι
Λιγότεροι πλούσιοι
Περισσότερο συγκέντρωση

Οι διασώστες της Ελλάδος ......
Οι άνθρωποι που μας δανείζουν λεφτά
Ο ιθύνων νους











Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ - Δημήτρης Λιαντίνης


Ισιδωρος Πόσδαγλης ( από το 1952 ήταν ήδη μαγειρεμένο τι θα συμβεί στην Ελλάδα ; )
Διάβασα ένα άρθρο και μου έκανε τεράστια εντύπωση. Το τελευταίο καιρό πολλοί ανακαλύπτουν τη διαχρονική γραφή ποιημάτων και άρθρων, όμως όταν έπεσε το συγκεκριμένο στην αντίληψή μας δε το πιστεύαμε το πόσο "μέσα" έπεσε στις προβλέψεις του ένας άνθρωπος ΤΟ 1952...

Κατά πάγια πολιτική μας θα εξακριβώσουμε την αλήθεια του κειμένου και τις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε και που μπορείτε να βρείτε και εσείς οι ίδιοι το αναφερθέν βιβλίο..

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!!

Aκου ανθρωπάκο...
Παραθέτω ένα οργισμένο κείμενο από ενα εξαιρετικό μπλογκ. Αν και με τον τόνο και τη δύναμη των λέξεων δε συμφωνω απόλυτα, το βαθύτερο νόημα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

«Άκου λοιπόν Έλληνα ανθρωπάκο,
"Θα σου πω γιατί γελούν μαζί σου, ανθρωπάκο: επειδή σε παίρνω στα σοβαρά, πολύ στα σοβαρά. Το σκεπτικό σου πάντα χάνει την ουσία. Μου θυμίζεις δεινό σκοπευτή που σκόπιμα χάνει το κέντρο του στόχου, από καπρίτσιο. Διαφωνείς; Θα σου το αποδείξω. Αν η σκέψη σου επικεντρωνόταν στην ουσία, θα 'χες γίνει κύριος της ζωής σου από καιρό."

 Βίλχεμ Ράιχ «Άκου ανθρωπάκο» 1953.

17η Ιουνίου 2012: Η Ελλάς στην αγχόνη!!!



«Κι ν εναι κ’ ρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί ργισμένοι, κι σα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι σα δέντρα, γιά τίποτ’ λλο δέ φελν παρά για μετερίζια, μή φοβηθες τό χαλασμό.
Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε τό περιβόλι, κόφτο, καί χτίσε κάστρο πάνω του καί ταμπουρώσου μέσα, γιά πάλεμα, γιά μάτωμα, γιά τήν καινούργια γέννα, π’ λο τήν περιμένουμε κι λο κινάει γιά νάρθει, κι’ λο συντρίμμι χάνεται στό γύρισμα τν κύκλων!..
Φτάνει μία δέα νά στό πε, μία δέα νά στό προστάξει, κορνα δέα , δέα σπαθί, πού θά εναι πάνου π’ λα!»
Κωστής Παλαμς «Ο πατέρες!!»

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ


 “Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες…”
«…Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ’ ενός για να συντηρείται με τα χρήματα τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ εταίρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές.
Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά….»
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/video_19.html

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ-17ο έτος συνεχούς ανάδειξης της ελληνικής κοσμοθεάσεως. 28, 29, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου στον Όλυμπο.


17ο έτος συνεχούς ανάδειξης της ελληνικής κοσμοθεάσεως. 28, 29, 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου στον Όλυμπο.

Εκδηλώσεις τιμής προβολής και ανάδειξης της ελληνικής θέασης του κόσμου

Προμήθεια 2012

Προμηθεϊκόν κάλεσμα

Στις πρωτόφαντες στιγμές που περνάει η χώρα μας, εκείνο που πρωτίστως έχει ανάγκη ο λαός μας και το έθνος μας είναι το φρόνημα για ν' αντεπεξέλθει στην κατά μέτωπο και δίχως προσχήματα επίθεση που δέχεται από τις δυνάμεις της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ολιγαρχίας και των εσωτερικών της φερεφώνων. Μόνο αν κατορθώσουν να κάμψουν το φρόνημα, τότε μόνον συρρικνώνονται οι αντιστάσεις.
Δεν μας αξίζει να αφηνόμαστε ανήμποροι στην εξαθλίωση που προωθούν εκείνοι που απεργάζονται το μέλλον και την ύπαρξή μας. Απόγονοι γενναίων και τιμωμένων απ' όλη την ανθρωπότητα προγόνων και κληρονόμοι υψηλών αξιών, χρειάζεται να ξαναβρούμε το μίτο της ατομικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας, εμβαπτισμένου στα νάματα της πατρογονικής μας κληρονομιάς. Για να αναπτερωθεί το ηθικό των πολιτών, απηυδισμένων απ' την υποκρισία και τη διπροσωπία ανευθύνων ιθυνόντων αλλά και την ανέχεια που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν.
Βρισκόμαστε σε μια καμπή της ιστορίας, απο εκείνες όπου μια σπίθα αρκεί για ν' αφυπνίσει έναν λαό καταπονημένο απ' των αιώνων τα ψεύδη κι από τη συστηματική αλλοίωση και νόθευση των εννοιών, των ιερών και των προγονικών του αξιών. Έναν λαό που ωστόσο αναγνωρίζει ασυναίσθητα τις αρχέγονες πηγές της ύπαρξής του όταν αναδύεται και πάλι καθάρια, διαυγής και ρέουσα η Αλήθεια μέσ' απ' τα σκοτάδια της Λήθης.

ΕΛΛΑΔΑ VS ΕΛΛΑΔΑ = 0-0 = 3% ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 3 Ο ΣΟΙΜΠΛΕ



Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
Τώρα η Αθήνα θα αρχίσει να μετατρέπεται σε μπλε και πράσινους κόκκους με αντιδράσεις, όπως το αντάρτικο των πόλεων και έναν αργό αλλά επίπονο θάνατο ο οποίος θα επέλθει αρχής γεννωμένης απο τις επόμενες ώρες .
Και μετά από οδομαχίες, συγκρούσεις των μπλε ,πράσινων με το ροζ και με το κόκκινο. Πολύ ξύλο ανάμεσα στο μαύρο με τους μαύρους και όλοι μαζί στον τοίχο της βολής να κοπανάνε τα κεφάλια των άλλων , θα πέσει η κυβέρνηση σε κανα τρίμηνο, κάπου κοντά στον Οκτώβρη. Αποτέλεσμα, θα ξανά έχουμε εκλογές από τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την πρωθυπουργία η ΧΑ θα είναι αντιπολίτευση αφού δώσει μάχη σώμα με σώμα με τους ΑΝΕΛ οι οποίοι λόγω των βολευτών που πάνε κι έρχονται στα κόμματα μπορεί να έχει λιγότερους , λέμε τώρα. Το ΚΚΕ θα πάει για βρούβες ο ΔΗΜΑΡ θα δημαροσκοπεί και ο Καραπιπέρης επιτέλους θα μάθει πως το τρίβουν το πιπέρι. Και αφού ο ΣΦΥΡΙΖΑ θα πάρει τα ηνία θα βρει καμένη γη, η οποία θα έχει φουσκώσει, έως παπαριάσει απο την πολύ βροχή της ΝΔ και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα και επιτέλους θα πτωχεύσουμε μετά βαΐων και κλάδων και ελαίων. Και θα πουν με περίσσια αντρειοσύνη όλοι μαζί ‘’δυστυχώς επτωχεύσαμεν’’ αλλά πριν το πουν τα λεφτά θα έχουν φύγει μαζί με τις τράπεζες και θα έχουν μείνει οι τρύπες από τα οικήματα .

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ;

Λίγο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ και όλοι λένε ότι το μέλλον της Ελλάδος για τις επόμενες γενιές θα κριθεί και η απόφαση θα είναι μη αναστρέψιμη. Οι ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και κατά δεύτερο λόγο τους άλλους συνασπισμούς κομμάτων ή ανταυγειών. Ο ΣΥΡΙΖΑ την ΝΔ – ΠΑΣΟΚ , οι ΑΝΕΛ τους άλλους και όλοι όλους και οι άλλοι τους άλλους και πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Πολιτική παράκρουση και ο λαός στην μέση να κοιτάει αποχαυνωμένος Σκαλίζοντας τα παρακάτω βίντεο το μόνο που μπορεί κάποιος να συμπεράνει είναι ένα …Χρόνια βαστάει αυτή η κολόνια και δεν φταίει ο πολιτικός μόνο που μας εκμεταλλεύεται αλλά εμείς που του το επιτρέπουμε και μετά γκρινιάζουμε…
ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ….


Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

TO NOMOΣXEΔIO "YΓEIONOMIKHΣ ΦΡONTIΔAΣ" ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Το Νομοσχέδιο σχετικά με την Υγειονομική Φροντίδα στην Αμερική, ή εν συντομία το νομοσχέδιο H.R. 3200, μόλις εγκρίθηκε στο Κογκρέσο και ως εσωτερική του προϋπόθεση περιλαμβάνει το τσιπάρισμα όλων των Αμερικανών πολιτών!!! 
Τα σχέδια και οι ζυμώσεις για την «νομοθετική» και νομικά επικυρωμένη εμφύτευση μικροτσίπ στους αμερικανούς πολίτες είχαν ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο του 2004.
Το κείμενο της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA (Food and Drug Administration) που χρονολογείται από τις 10 Δεκεμβρίου του 2004 ονομάζεται Αρχείο Ειδικής Κατεύθυνσης Τάξης Β': Εμφυτεύσιμο Σύστημα Μεταφοράς Ραδιοσυχνοτήτων για την Αναγνώριση των Ασθενών και την Υγειονομική Πληροφόρηση ("Class II Special Guidance Document: Implantable Radiofrequency Transponder System for Patient Identification and Health Information). 
Το δεκασέλιδο αυτό έγγραφο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Αρχής Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής και μπορείτε να το διαβάσετε
 εδώ!

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ




ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ


ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ -ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;



Αυτά θέλουν να μας μάθουν ....Είτε με εκβιασμούς είτε μέσω κατάλυσης και της προσευχής η οποία για κάποιους έχει και αξία και ουσία 

ΟΙ 12 ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ενσωματωμένη εικόνα 1

http://twitter.com/a_m_papagiotis

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Ψάχνοντας ψύλλο στ άχυρα και ρίχνοντας καπνούς και , τροχιοδεικτικά δεξία και αριστέρά, στο κέντρο και ψηλά , προσπαθούν όλα τα κόμματα να μας πείσουν ότι ναι μεν φταίνε που φτάσαμε ως εδώ, αλλά και εμείς φταίμε ,και όλοι φταίνε, και τα ufo φταίνε, και η επερχόμενη ευθυγράμμιση πλανητών φταίει, αλλά οι κύριοι πρωταίτιοι που είναι αυτοί και φταίνε θα μας λύσουν το πρόβλημα που μας δημιούργησαν.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν … και είναι το μόνο σημείο που λαός και πολιτικοί συμπράττουν πλήρως στο λαλούν και στο χορεύουν.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 'Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ


Εδώ τίθεται το ερώτημα: Αν είναι τόσο απλό και τόσο εύκολο, γιατί δεν θέλουν όλοι να ακολουθήσει η Ελλάδα αυτή την λύση, που αφήνει ευχαριστημένους και την Ελλάδα, που θα ξεφύγει από το Μνημόνιο, και τους δανειστές, που δεν θα πρέπει να υποστούν κανένα haircut;

Η περίπτωση Μεταξά – Αργεντινής .



Για όσους δεν το γνωρίζουν το 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς διορίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας και στην συνέχεια πρωτοστάτησε στην επιβολή δικτατορικού καθεστώτος του οποίου ήταν επικεφαλής.

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ!!!!!



Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ή ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ?




 Ποιανού ο πατέρας ήταν ο εκπρόσωπος του Γκαίμπελς στην κατεχόμενη Ελλάδα και θησαύριζε τυπώνοντας και μοιράζοντας τα προπαγανδιστικά έντυπα του κατακτητή;
Του Μιχαλολιάκου ή του Πικραμένου;


Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η Χ.Α.


Διακινδυνεύοντας να θεωρηθώ φασίστρια (σιγά μήπως θα είναι και η πρώτη φορά) , ακραία , χουντικιά έως και γραφική. Επίθετα τα  οποία κάποιες στιγμές στην ζωή του ανθρώπου μάλλον θεωρούνται κοσμητικά και όχι προσβλητικά , θα τολμήσω να εκφράσω μια άποψη …

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ - ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜ





Όλα τα κόμματα και οι ανταύγιες όπως συνηθίζω να λέω το τελευταίο καιρό έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στα οικονομικά ..Πως θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς άλλωστε …Όταν δεν έχεις να φας , να κοιμηθείς , να επιβιώσεις τι άλλο να σε νοιάζει .Οι φιλοσοφίες έρχονται με γεμάτο στομάχι και όχι άδειο. Η έννοια της φιλανθρωπίας υπόκειται στον ορισμό της βοήθειας μέσω πράξεων δωρεάς προς όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ανθρωπισμός , τρόπος ζωής του εκάστοτε ατόμου με μοναδικό γνώμονα την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο. Ρατσισμός είναι η θεώρηση κατώτερων ή ανώτερων ανθρώπων με βάση  φυλετικές θρησκευτικές κοινωνικές πολιτικές πολιτιστικές έννοιες .  Εννοιες αλληλένδετες (πλην του ρατσισμού) , που όμως μπορούν με μικρές δυσνοήσεις να καταστούν ρατσιστικές στον ίδιο τον Φιλάνθρωπο – ανθρωπιστή. Στην πατρίδα μας έχουμε μπερδέψει αυτές τις έννοιες χρόνια τώρα.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

TIME TO SAY GOODBYE

Στο σημερινό πολιτικό σύστημα αφιερώνω το κάτωθι 

Αν και δεν τους αξίζει
Αν και χάνονται οι τραγουδιστές με το να χρησιμοποιούνται για τέτοιο λόγο.
Έτσι λοιπόν τιμής ένεκεν άντε στο.....Καλό καιρός ήρθε να κατανοήσετε ότι είτε θα συν νοηθείτε είτε θα τουφεκιστείτε

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Προκαλεί η επιστολή Τζήμερου στην «Εξοχοτάτη» Μέρκελ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια επιστολή που απέστειλε ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος στην Άνγκελα Μέρκελ στις 20 Οκτωβρίου του 2011.
Ο κ. Τζήμερος απευθύνεται στην Μέρκελ με την προσφώνηση «Εξοχότατη», ενώ την ευχαριστεί για την βοήθεια που προσφέρει στην Ελλάδα και αναφέρεται εκτενώς στη διαφθορά στη χώρα μας που κάνει τη βοήθεια αυτή να πηγαίνει χαμένη.